BESZÁMOLÓK


 

dr Divinyi Péter, Gödöllő (HU)

+ Kedves, segítőkész személyzet, szép környék, ízes magyar beszéd, barátságosság.

-


Anonim, Budapest (HU)

+ A szoba korrekt, a klíma remekül szuperált. A panzióval egybeépítve egy kiülős kávézó található, ahol jól esik meginni egy csésze kávét egy átmulatott éjszaka utáni reggelen.

- A Wifi jel erőssége nem túl erős, időnként meg is szakad, nagy mennyiségű adatot ne a nyaralás alatt akarjunk letölteni, de e-maileket nézni, FB-t nézni teljesen megfelel.


Anonim, Budapest (HU)

+ Jó színvonalú, kényelmes szállás. Segítőkészek voltak, az ottfelejtett bérletemet is utánam küldték ajánlva.

-


Anonim, Budapest (HU)

+ Kedvesek és segítőkészek, a hely jól megközelíthető és tiszta. A szoba kicsit szűkös, de jól felszerelt.

- Az egyetlen kellemetlenség, hogy nincsen reggeli, de egy kávézó működik a földszinten, itt el lehet indítani a napot.


Anonim, Tiszaújváros (HU)

+ Jó helyen van, nagyon barárságos a személyzet. :)

-


Anonim, Budapest (HU)

+ A lenti hiányosságokon kívül minden nagyon jó volt, jól éreztük magunkat.

- A fürdőszobában hiányoltuk a fogast, polcot vagy szekrényt.


Anonim, Gyomaendrőd (HU)

+ kedves, segítőkész személyzet

- fűtéssel, melegvízzel volt némi probléma


Anonim, Pilisvörösvár (HU)

+ Mindennel meg voltunk elégedve. Főként annak ajánlanám a panziót akinek fontos a jó könnyű megközelíthetőség, az hogy közel van minden, viszont nem zavarja, hogy a főút is közel van és emiatt kicsit zajos. Ellátás és személyzet gyakorlatilag nincs (a reggeli takarítót leszámítva), nekünk ez így megfelelt. Egy kis kávéház is tartozik a panzióhoz annak a személyzetéhez minden kérdéssel, kéréssel bátran lehet fordulni.

-


Anonim, Kaposszekcső (HU)

+ Igényes, szépen berendezett,barátságos, könnyen megközelíthető.Közel mindenhez. Jól elszeparált szobákkal,kényelmes pihenést biztosítva. Visszatérünk szívesen!

- Hiányoltuk a szállás bemutatását megérkezéskor. A tiszta padlóra, porcicákra, hűtőre kellene nagyobb figyelmet szentelni.


Anonim, Lajosmizse (HU)

+ Teljesen elégedett vagyok. A Panzió jól megközelíthető helyen van, a parkolóban mindig volt szabad hely az autónk számára. A szobánk kényelmes volt, a klima remekül működött. Kellemesen pihentünk a férjemmel, igazi kikapcsolódás volt. Én szeretettel ajánlom mindenki számára.

-


Anonim, Dunaújváros (HU)

+ Tiszta, kedves személyzet.

- Szűk, zsúfolt szoba (3).


Anonim, Miskolc (HU)

+ Jól éreztük magunkat az ott töltött pár nap alatt. Kellemes légkör, szabad ki-be járkálás, légkondi a nagy melegbe jó érzés volt. :)

- A parkoló csak pár kocsinak elég, bár ezen nem lehet váloztatni a környezeti adottságok miatt, viszont zárt volt, és nem történt semmi kellemetlen értékeinkkel. Jobban figyelhettek volna a padló tisztasáságra, de nem vészes. A Panziónak saját lapját nem találtam meg, ott sokkal bővebb információkat adhatnak meg a szállásról, nagyobb kedvet lehet csinálni a leendő vendégeknek, bár lehet, hogy csak én nem vettem észre :)


Anonim, Budapest (HU)

+ A klímásnak meghirdetett szoba valóban klímás volt. Percek alatt lehűtötte a szobát, kellemes hőmérsékletben tudtunk pihenni. A tulajdonos és a személyzet kedves volt és teljesen rugalmas.

-

A panzió kívülről A panzió kívülről
Kávézó Bár a kertben Sütögető a kertben